Ondernemer en bloggen

Een eigen bedrijf bezitten brengt veel werk met zich mee. Maar wat zie je als klant daar nu eigenlijk van? Het gebeurd allemaal achter de schermen en jij als consument ziet alleen de leuke dingen. Nu wil ik niet zeggen dat ondernemer niet leuk is.

Maar het is wel meer dan alleen een beetje exposeren, beetje folders rond brengen en hier en daar een website. Eigenlijk denk ik dat het werk achter de schermen juist het leukste is! Want het voorbereiden van een workshop is soms net zo leuk als een workshop geven.

Bloggen doen tegenwoordig heel veel mensen. Men heeft van alles te vertellen over een ervaring, het eigen leven of de baan die zij hebben. Perfect, ik heb ook altijd een hoop te vertellen, een interessant leven (al zeg ik dat zelf) en een geweldige baan. Eigenlijk zelfs twee banen. Ik beheer Jax Art Kunststudio naast mijn baan in het Onderwijs. Ik werk op de leukste school van zoetermeer en ik ben onderdeel van een super gaaf team collega’s en geweldige leerlingen om mee te werken.

Mijn werk met Jax Art Kunststudio is dus een hobby. Oke, een grote hobby. Het neemt veel tijd in beslag maar het is zo leuk om er mee bezig te zijn. Over deze werkzaamheden en interessante gebeurtenissen zal ik een stukje schrijven.

Voor jou nog meer een reden om Jax Art Kunststudio te blijven volgen.

Dus vanaf nu, niet alleen in foto’s te vinden op social media…nee nu ook ervaringen en mee genieten en een kijkje achter de schermen.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: