Dit wordt een topper…

Internet afgespeurd en veel met andere creatieve mensen gesproken. En natuurlijk uitproberen. Misschien vind ik dat wel het leukste bij het bedenken van een nieuwe workshop. Nu ben ik bijvoorbeeld bezig met een workshop verder uitwerken met papierklei.

Het is ook nog eens een samenstelling die ikzelf maak. Niks uit de winkel, niks uit een pakje, nee gewoon echt van af niks je eigen papierklei maken. Het geeft een hoop gekledder maar wat is er nu leuker dan juist dat proces.

Iets nieuws verzinnen blijft altijd lastig. Want wanneer ben je tevreden om het ook echt op te nemen in je workshop aanbod. Ik stel best hoge eisen.

Het idee moet veel mensen aanspreken, het moet uitvoerbaar zijn in ongeveer 2 uur en het moet ook wel echt een creatieve beleving garanderen.

Deze keer denk ik dat er weer een topper wordt toegevoegd aan de lijst met mogelijkheden. Want wat is het leuk om ermee te werken. Het gaat verder dan ‘papier-mache’. Het is meer echt klei. Makkelijker te vormen, heel glad af te werken en heel makkelijk te schilderen in de kleuren die je wilt.

Deze wordt er wel een workshop in twee delen. Maar dat geeft niet. Door het gebruik van dit materiaal kan de prijs voor de workshop laag blijven. En gewoon twee avonden een top beleving. Wil je toch na één avond afronden kan dat natuurlijk. Maar dan moet je thuis je figuur nog schilderen en lakken. Bij mij, bij Jax Art, is alles beschikbaar en staat alles klaar voor je.

Een beeldje maken wordt zo echt een mooi proces. Een leuke ervaring omdat je met een paar kleine handelingen al een groot resultaat hebt. Nu ben ik bezig om een voorbeeld te maken. Een beetje gekkige vogel die een vrolijke plek kan vinden in je huis. Hou de site maar in de gaten en zie je de workshop verschijnen in de agenda, schrijf je meteen in.

Of stuur me een berichtje als je op een ander moment met je vriendengroep aan de slag wilt gaan. Het is allemaal mogelijk. Zo wordt creativiteit echt voor iedereen beschikbaar.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: