NIEUWE OPDRACHTEN

Soms is het binnen halen van een nieuwe opdracht echt een hele klus. Maar soms krijg je ook gewoon kadootjes. Zo kwam ik in contact met Kind&co en mag ik workshops verzorgen bij diverse BSO en NSO locaties in de regio. En wat is dat leuk! ! Aan het einde van de middag met een klein groepje kinderen heerlijk creatief bezig zijn. Kinderen hebben ook zo’n heerlijke fantasie en duiken en echt op de opdracht. Zo leuk om samen met de kinderen de dag af te sluiten.

Kinderen die normaal best wat verlegen zijn of door eigen dingen niet de rust vinden die soms zo nodig is, smelten wanneer ze aan de slag gaan met verf en papier.

In een korte tijd van een uurtje echt even de band opbouwen die nodig is om samen te genieten van creativiteit. Mijn docentenhart gaat dan helemaal open en geniet misschien nog meer dan de deelnemers zelf van het moment. Een ingespannen gezicht boven een glasplaatje met glasverf proberen een Mondriaan na te maken, omdat dat een gaaf schilderij is, dat is toch geweldig.

Thuis komt het er misschien niet meer van. Als ouder wordt je ook niet altijd heel blij als je zoon of dochter de verf uitprobeert op de kamertafel.Wat lekker als je dan weet dat er op BSO of NSO de gelegenheid er voor geboden wordt

Ik hoop nog veel leuke middagen te vullen met creatieve en enthousiaste deelnemers.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: