Verhuizen

Het is alweer even geleden dat ik hier een stuk schreef. Er gebeurd in de tussentijd van alles. Workshops zijn gegeven, feestjes georganiseerd en presentaties gegeven. En, ik heb mijn huidig huurcontract opgezegd en elders een nieuwe locatie gevonden!

Alweer 3 jaar heeft de huidige locatie op de Kanaaldijk een thuis geboden voor Jax Art. Een geweldig grote ruimte met tal van mogelijkheden. Door de jaren heen heb ik er dankbaar gebruik van gemaakt. Je zal begrijpen dat er aan deze ruimte ook nadelen kleven. Om het allemaal goed bij te houden kost mij echt veel tijd. En met een kleinere groep geeft de ruimte minder de gezellige sfeer die ik graag mee geef. De afgelopen tijd gebruikte ik ook steeds meer slechts een deel van de ruimte.

Verder zijn de huurkosten niet mals. En op zeker moment moet je dan besluiten dat het ook anders kan. En in goed overleg met de huurbaas is het contract stopgezet en moet ik voor eind Nivember 2020 de ruimte hebben ontruimd, schoon gemaakt en bezem vrij verlaten.

Om zeker te zijn van een nieuw huis voor Jax Art ben ik ijverig op zoek gegaan naar de mogelijkheden in de buurt. Bij meerdere locaties ben ik wezen kijken. Tot ik bij de Jan Tinbergenstraat 27e in Reeuwijk binnenstapte en ik wist het, dit is het.

Een nieuw contract is getekend en deze locatie zal voor 5 jaar een thuis zijn. En bij tevredenheid wordt het daarna weer verlengd. Het voordeel is natuurlijk lagere huurprijs maar ook een beter te bewerken ruimte. En toch voldoende ruimte om te doen wat ik met Jax Art altijd al deed. Door de wat kleinschalige opzet wordt ook beter de sfeer gezet die ik belangrijk vind. Huiselijk en sfeervol. Op 1 augustus krijg ik de sleutel en ik ga met veel enthousiasme aan de slag om er een mooie plek van te maken.

Er staat dus wel weer veel op het programma. Alles inpakken, verhuizen en dan alles weer uitpakken. Maar door alweer 3 verhuizingen in het bestaan van Jax Art weet ik wel wat me te wachten staat. Door geïnterneerde partijen ben ik mogelijk ook de huidige locatie eerder kwijt waardoor dubbele kosten worden voorkomen.

Dat is wel heel wenselijk maar dat zal je begrijpen.

De komende weken staat dus in teken van het verhuizen en opnieuw inrichten.

Ik hoop jullie op de hoogte te kunnen houden van alles…

alvast een paar foto’s van de nieuwe locatie

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: