Jax Art gaat verhuizen…

Jax Art Kunststudio is alweer even gevestigd op de locatie aan de Kanaaldijk 32b in Waddinxveen. In dit jaar loopt het huurcontract van de vestiging af. Na veel afwegen en nadenken heb ik er toch voor gekozen te gaan verhuizen.

Het is een prachtige locatie maar voor mij alleen geeft het teveel werk in onderhoud en de huurprijs is pittig.

Na veel zoeken en locaties bekijken heb ik ervoor gekozen me te gaan vestigen in…. Reeuwijk.

Het nieuwe adres wordt Jan Tinbergenstraat 27e

Deze locatie biedt ruimte over de begane grond en eerste verdieping. Met een totaal 120m2 vrije ruimte.

Dit biedt genoeg plek om alle workshops en activiteiten te verzorgen.

Op 1 augustus 2020 ontvang ik de sleutel van de nieuwe locatie. Dat betekend dat in de maand Juli en Augustus ik mij druk zal maken met de verbouwing. Vanaf September 2020 hoop ik dan weer workshops te kunnen geven.

Uiteraard zal er een officiele opening plaats vinden van het atelier en gallerie. Hierover hoop ik zo snel mogelijk meer te kunnen vertellen.

Met veel plezier heb ik in het mooie pand in Waddinxveen gezeten. Maar de volgende plaats wordt nog mooier. Beloofd!

Ik hoop jullie allemaal in Reeuwijk weer terug te zien.

Foto’s volgen zo snel mogelijk.

%d bloggers liken dit: