Team uitje schilderen

Team uitje schilderen

De kans is natuurlijk aanwezig dat je binnenkort een keer met je bedrijf een team uitje hebt. Dat is natuurlijk altijd wel leuk om te doen. Het is alleen wel zo dat de meeste team uitjes altijd maar een beetje saai en standaard zijn. Je kunt wel gaan karten maar dit is niet meer echt zo leuk. Een leuk alternatief is dan ook om samen met jouw groep een workshop verf smijten te doen! Kunst is ontzettend leuk om over te leren. En wat is er leuker dan een beetje kliederen met een groepje mensen? Lees snel verder om er achter te komen waarom jij samen met je bedrijf of team verf zou moeten komen gooien!

Team uitje schilderen – lekker kliederen

Jax art team uitje

Door samen met je team dus verf te gooien kun je een super leuke dag hebben. Kunst hoeft namelijk helemaal niet zo net en precies te zijn. Als je met verf gaat smijten op een doek dan krijg je altijd weer iets speciaals. En ook hier kun je natuurlijk de kunst zo maken als dat je zelf wilt. Door af te wisselen met kleuren en met de kracht van de worp kun je keer op keer weer iets bijzonders maken. Het is dan ook echt een beleving als je het voor de eerste keer doet. En als je handen eenmaal vies zijn dan maakt het toch niet meer uit. Trek wel oude kleren aan, je zult dus zeker wel vies worden tijdens het gooien!

Verf gooien is dus het ultieme teams uitje. We begrijpen dat je wat meer informatie wilt hebben voordat je besluit om een dag te gaan verf gooien. Je kunt hier op de site dan ook alle info vinden die je maar nodig hebt om een keuze te maken. Je kunt natuurlijk ook altijd even bellen of een berichtje sturen als je wat meer info wilt, we staan altijd voor je klaar. Verf gooien is ontzettend leuk om te doen, op die manier kun je jouw team nog beter leren kennen. Wil je dus ook leren hoe je dit nu allemaal moet doen en ben je bereid om een stap te zetten in de wereld van de creativiteit dan ben je hier op de juiste plek voor een bijzonder team uitje

%d bloggers liken dit: